اقداماتی وجود دارد که می توان در مواقع فوری و ضروری انجام داد. مو بایل شما می توانديك نجات دهنده زندگی یا يك ابزار فوری برای نجات باشد.
اول: وضعت فوق العاده
شماره تلفن وضعيت فوق العاده در تمام دنیا 112 است. در ایران نیز اگر شما حتی در يك مکان خارج از محدوده شبکه موبایل خود قرار داشته باشید، شماره 112 را بکیرید، موبایل در هر شبکه موجود جستجو می کند تا يك تماس وضعیت فوق العاده برای شما بزقوار کند. (پلیس، اورژانس ، آتش نشانی یا...) و جالب اینکه این شماره حتی زمانیکه صفحه کلید قفل است نیز کار می کند. امتحان كنيد
حتی با گوشی بدون سیم کارت نیز میتو انید با شماره 112 تماس حاصل نمایید .
دوم : آیا تا بحال کلید های خود را در ماشین جا گذاشته اید؟
آیا ماشین شما يك دستگاه کنترل از راه دور بدون کلید دارد؟ این وسیله می تواند روزی مفید باشد. يك دلیل خوب برای داشتن يك موبایل: اگر شما کلید های خود را در ماشین جا گذاشته باشید، به مو بایل يك نفر در منزل از طریق موبایل خودتان تماس بگیرید. تلفن خود را در حدود فاصله ا متر از ماشین قراردهید و از فرد مقابل در منزل بخواهید که کلید کنترل درب بازکن ماشین را فشار دهد، و آنرا نزديك مو بایل خود قرار دهد. قفل ماشین شما باز خواهد شد. با این کار نیاز نیست کسی کلیدها را شخصأ بیاورد. فاصله هیچ تاثیری ندارد. شما می تو انید کیلومترها فاصله داشته باشید، اگر شما بتو انید با کسی که ریموت کنترل ماشین شما را دارد ارتباط برقرار کنید،شما می تو انید قفل ماشین خود را باز کنید.
سوم : چگونه يك موبایل دزدیده شده را غیر فعال کنیم؟
برای چك کردن شماره سريال موبایل خود، کلیدهای زیر را به ترتیب فشاردهيد:
#06#*
يك کد دیجیتالی روی صفحه نمایش ظاهر می شود. این شماره مختص دستگاه شما است. این شماره را یادداشت كنيد و درجاپی امن نگه دارید. هنگامیکه مو بایل شما دزديده می شود،شما می توانید با پشتیبان شبکه خود تماس بگیريد و این کد را به آنها بدهید.. سپس آنها قادر خواهند بود دستگاه شما را مسدود کنند، حتی اگر دزدها سيم کارت را عوض کرده باشند، تلفن شما کاملاً غیرقابل استفاده خواهد شد. شما ممکن است نتوانید مو بایل خود را بازپس گيريد،اما حداقل دانيد کسیکه آنرا دزديده است ديگر نمی تواند از آن استفاده کند یا آنرا بفروشد. اگر هر کسی این کار را بکند،ديگر دزديدن موبایل هیچ فایده ای نخواهد داشت.
چهارم:قدرت باطری مخفی شده
درنظربگيريد باطری موبایل شما خپلی کم است، برای فعال کردن، کلید های #3370*را فشاردهيد. مو بایل شما با این اندوخته راه اندازي مجدد خواهد شد و موبایل افزایش 50% در باطری را نشان می دهد. این فضای اندوخته هنگامیکه موبایل خود را شارژ می کنید ،خود بهخود شارژ خواهد شد